Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
977.900 Ft (770.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: LC40385
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó: Leica

Leica Noctivid 10x42 távcső

977.900 Ft (770.000 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Leica Noctivid 10x42 távcső 

- lenyűgözően plasztikus, szinte 3D minőségű kép
- tiszta kontraszt és pengeéles körvonalak
- a színhűség új dimenziója
- lenyűgöző képbrillancia
- nagy fényáteresztő-képesség a teljes hullámhossz-tartományban


A lenyűgöző plaszticitás
a legjobb fényszóródás-csökkentés, a határozott kontraszt és a nagy fényáteresztő-képesség tökéletes egyensúlyának köszönhető.
A legjobb benyomás már első pillantásra
A színhűség új dimenziója. Semleges színvisszaadás, közel a tökéletességhez. A szinte páratlan brillanciával és a kristálytiszta, éles körvonalakkal a legjobb megfigyelésben lesz részünk már az első pillantásra.
Megfigyelésre teremtve
A hosszú, 19 mm-es betekintési távolsághoz alkalmazott széles okulár páratlanul gyors és a legkényelmesebb megfigyelést szolgálja.
Ideális áttekintés és mélyreható bepillantás
A látómező és a közeli élességsík továbbfejlesztése hozzájárult a közeli környezet tökéletes áttekintéséhez és az igen távoli látványba történő mélyreható betekintésre.
 
Az elegancia együtt jár a kompakt kialakítással
A keskeny tubusok rövid és kiegyensúlyozott kialakítással kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe.
 
A MEGFIGYELÉS MEGTAPASZTALÁSA:
A lencse- és prizmarendszerek ÚJ és több üveganyaga, minden üvegfelület ÚJ formája, a bevonatok ÚJ anyagai és eljárásai, valamint a legújszerűbb fényterelő rendszer a következőket eredményezik:
Lenyűgözően plasztikus, szinte 3D minőségű kép.Tiszta kontraszt és pengeéles körvonalak.A színhűség új dimenziója és lenyűgöző képbrillancia.Nagy fényáteresztő-képesség a teljes hullámhossz-tartományban.A legjobb benyomás első pillantásra. 
A MEGFIGYELÉS ÉLMÉNYE:
Mi jellemzi az ÚJ okulár geometriáit, a széles betekintési felületet, a közeli élességsíkot és a széles látómezőt?
Rendkívül gyors és a legkényelmesebb megfigyelés.A közeli környezet tökéletes áttekintése és az igen távoli látvány mélyreható megfigyelése.Szemüvegeseknek előnyös a teljes látómező tökéletes és gyors áttekintéséhez.Többet el sem akarjuk venni szemünktől a távcsövet! 
MECHANIKA A MEGFIGYELÉS SZOLGÁLATÁBAN:
Keskeny, igen kompakt, rövid felépítésű tubusok új, szabadalmaztatott, robusztus, jól rejtőzködő, megbízható mechanikával:
A távcső kiegyensúlyozott kialakításával kényelmesen illeszkednek tenyerünkbe.Robusztus és erős magnézium ház új fejlesztésű, saját szabadalom alapján gyártott, igen szilárd lakkozással.A dioptria ablak közvetlenül az élességállító tárcsa felső részénél található.Fekete színű, stílusos, letisztult formájú és a lényegre összpontosító!NOCTIVID – az optikai non plus ultra
Elbűvölő képplaszticitás, szinte 3D kép, életre szóló látásélmény.A prémium binokulárokat a természet ihleti. Minden környezetben és fényviszonyoknál a maximális eredményt és élményt nyújtó jellemzők tökéletes egyensúlya és kombinációjával találkozunk – akárcsak magában a természetben!A továbbfejlesztett optikai rendszer kristálytiszta, igen éles, kiválóan kontrasztos, a színi aberrációktól minimalizált képminőséget nyújt. Az eredmény: páratlan brillancia.Keskeny tubusok és könnyen elérhető kezelőelemek. A rövid felépítés kiegyensúlyozott tartást és fáradságmentes megfigyelést biztosít.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére