Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
649.900 Ft
590.000 Ft (464.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Menny.:db
Cikkszám: IRATL35SE30
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

Infiray Tube TL35 SE hőkamera céltávcső 30 mm-es tubussal

649.900 Ft
590.000 Ft (464.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube SE kompakt hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A nagyításért a tubus nyakán lévő, gumírozott alapanyagú forgótárcsa felel, ami így a nappali céltávcsövekével egyenértékű, intuitív használatot garantál. A tornyon lévő forgótárcsa a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál.

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített akkumulátor segítségével akár 11 óra üzemidő is elérhető.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Opcionális lézeres távmérő modul

A külön megvásárolható ILR-1200-1 Bluetooth-os, lézeres távolságmérő modul segítségével a TUBE SE képes megjeleníteni a távolságot a képernyőn.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére