Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.299.800 Ft
1.149.900 Ft (905.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12%
Menny.:db
Cikkszám: IRATH35V2ILR12cs
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

InfiRay Tube TH35 V2 hőkamera céltávcső LRF távmérő modullal 18500 akku szettel

1.299.800 Ft
1.149.900 Ft (905.433 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 12%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Tube hőkamera céltávcső megalkotásának kezdő lépéseinél a mérnökök az egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Teljes mértékben ikonos menürendszer, könnyen értelmezhető piktogramok, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A felső forgótárcsa alapból a nagyítás állításáért felelős, megnyomva a menüt hívja be és az abban való navigálásra szolgál. Emellett mindössze négy darab kezelőgomb felel a ki- bekapcsolásért, a szín állításért és a fénykép rögzítésért.

Magas fokú ellenállóképesség

A minőségi, tradicionális kialakítás még a legmegrögzöttebb ellenzőket is meggyőzi. A masszív ház két akkumulátornak biztosít vízálló helyet. Egy készülékházba épített és egy cserélhető 18500-as szabványú akkumulátor segítik egymást a jó üzemidő elérése érdekében. A használat során csak a beépített akkuval akár 11.5 óra üzemidő is elérhető. A kiegészítő cserélhető akku akár 2 órával is megtoldhatja ezt az intervallumot. A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

A Tube TH35 V2 kiváló nagyítási tartományt, WiFi képmegosztást, és 32 GB belső memóriája mellett akár 40.000 db fotó-, vagy videórögzítési opciót is kínál. A rögzített képekhez és videókhoz végtelenül egyszerűen és gyorsan férhetünk hozzá számítógépen keresztül, USB-C kábel segítségével az adatokhoz. A kábel töltőként és adatkapcsolati kábelként egyaránt szolgál. A letölthető InfiRay Outdoor alkalmazás pedig lehetőséget nyújt valós idejű képmegosztásra és arra is, hogy a készülékben eltárolt képekhez és videókhoz hozzáférjünk.

Gyors gombbal a leggyakrabban használt funkciók, a szálkeresztek, a fényerő és a színmód állítható pillanatok alatt. A készülék 5 színmódot, 6 féle szálkeresztet és 4 féle szálkereszt színt kínál alapból.

Amint a képeken látszik, teljes körű az informálás a beépített iránytűnek és stadiametrikus távolságbecslőnek köszönhetően.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére