Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.299.000 Ft
1.195.000 Ft (940.945 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
Menny.:db
Cikkszám: IRAMAH50
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

Infiray Mate MAH50 hőkamera céltávcső előtét

1.299.000 Ft
1.195.000 Ft (940.945 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A képminőség lenyűgöző a Mate MAH50 esetében. Minden eddigitől részletesebb, precízebb, látványosabb a kijelző által átadott élmény. Az elődhöz képest megújult OLED kijelző ismét új szintre lépteti a képminőséget. A szenzor felbontása miatt a pixeleket itt már elfelejthetjük. Éjszaka, vagy kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható fűvel, bozóttal, faágakkal fedett területen objektumok megfigyelésére még esős, ködös, szmogos körülmények között is. Ennek javítására a gyártó külön menüpontot helyezett el a készülékben. Előtétként alapból 1-szeres nagyítású eszköz, de egy opcionális, külön megvásárolható 4-szeres alapnagyítású okulárral ennek 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítását is engedi a szoftver. A szenzor - pixel méret - fókusztávolság arányításának köszönhetően közepesen szűk látómezővel a nagyobb távolságok legyőzésére hivatott.

A Mate legnagyobb változata céltávcsövön lenyűgöző teljesítményre és precizitásra képes.

Előtétként használva jó minőségű céltávcsövön akár 15-szörös !!! nagyításon is használható, de a 12 mindenképpen kényelmes.

A Mate rendkívül nagy szilárdságú magnézium ötvözet házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként is praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé. A Mate igazán nagy dobása a készülékház tetején mágnessel rögzített gombsor, melyhez a gyártó egy fegyverre rögzíthető mágneses adaptert is kínál, így a terepen mindig a legkényelmesebb pozícióból változtathatóak a kép beállításai - vezeték nélkül.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére