Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
475.000 Ft
449.000 Ft (353.543 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Menny.:db
Cikkszám: IRAAL25
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Gyártó: InfiRay

InfiRay Affo AL25 hőkamera

475.000 Ft
449.000 Ft (353.543 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. AL25 hőkamera még tisztább és részletgazdagabb képpel, világosabb és részletesebb látómezővel és továbbfejlesztett legmelegebb pont követéssel rendelkezik. Az AL25 a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 384x288 pixeles érzékelőnek köszönhetően. A részletesség miatt azonban 400 méteren is informatív nagy testű vad esetén. A beépített 32 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Továbbá az eszköz HDMI interfésszel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható HD képernyőhöz, laptophoz, stb. a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legmelegebb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére