Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Ajánlott termékek
Pinewood Melange Sapka- narancs/zöld
Burris céltávcső 2,5-10X50 FourX
Deerhunter nadrág - Lofoten Teflon zö...
Deerhunter kabát - Muflon Jacket

Savage golyós puska - Savage Axis XP 30-06 Spr.

Személyes vásárlás
Gyártó: Savage
Termékkód: SV55045
199 990 Ft bruttó
( 157 472 Ft + 27% ÁFA)
Termék leírás

Savage golyós puska - Savage Axis XP 30-06 Spr. - A Népszerű AXIS fegyver alapján készült és számos, jelentős újdonsággal egészíti ki a korábbi verziót. Először is a gyártó felszerelte a legendás AccuTrigger-rel, az optimális pontosság érdekében, majd az XP-t ellátta egy roppant pontos KASPA 3-9x40-es céltávcsővel. Természetesen szíjkengyel előkészítéssel gyártva. Nincs más dolga, mint finomhangolni az optikát saját igényeinek megfelelően, majd ha belőtte, mehet is vadászni. 

Tárkapacitás: 3+1 (kivehető középagytár)
Csőhossz: 56cm
Teljes hossz: 111cm 
Tus: Szintetikus fekete
Súly: 2,9 kg 
Irányzék: 3-9x40 Weaver Kaspa céltávcső
Elsütőszerkezet: AccuTrigger

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Kosár tartalom
A kosár jelenleg üres


FIGYELEM!
A Nomád Vadászbolt és webáruház honlapja fegyvereket tartalmaz!
Amennyiben Ön szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy kérjük lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!
A "Belépés" feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy szakmai célú látogató (tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy) , és a weboldalon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a "Belépés" feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (2008 évi. XLVIII. Tv. 14./alapján).

Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy!